Στα περισσότερα τραπέζια, ειδικά, στα γιορτινά, το κρασί αποτελεί το νούμερο ένα συνοδευτικό στο φαγητό.
Πώς, όμως, θα είμαστε σίγουροι ότι έχουμε επιλέξει το σωστό κρασί;
Ας δούμε δύο μικρές συμβουλές:
Πώς, όμως, θα είμαστε σίγουροι ότι έχουμε επιλέξει το σωστό κρασί;
Ας δούμε δύο μικρές συμβουλές:
- Ταιριάξτε τα επίπεδα οξύτητας: για παράδειγμα, αν έχετε μια σαλάτα με έντονη σως, επιλέξτε ένα πιο όξινο κρασί. Θα διατηρήσει την ισορροπία γεύσεων.
- Συνδυάστε το κρασί με την σάλτσα, όχι με το κρέας: για παράδειγμα, αν έχετε μια λευκή σάλτσα, επιλέξτε ένα κρασί που θα δένει με αυτή, ανεξάρτητα από το τι κρέας έχετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου