Η μερέντα είναι η αγαπημένη όλων μας. Μας αρέσει να την τρώμε με ψωμί ή τσουρέκι είτε για πρωινό είτε για απογευματινό.
Σήμερα λοιπόν σας προτείνουμε να φτιάξετε με αυτήν, παγωτό χρησιμοποιώντας μόνο 5 υλικά.
ΥΛΙΚΑ:
• 2 γάλατα εβαπορέ
• 1 ζαχαρούχο γάλα
• 1 μικρή merenda
• 1 βανίλια
• 5-6 γεμιστά μπισκότα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1. Βάζουμε τα γάλατα στο ψυγείο (ή κάνα 2ωρο στην κατάψυξη) να κρυώσουν.
2. Χτυπάμε στο μίξερ τα εβαπορέ να αφρατέψουν.
3. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο και χτυπάμε μέχρι να αναμιχθεί.
4. Συνεχίζουμε βάζοντας την merenda και την βανίλια και όταν ομογενοποιηθούν είναι έτοιμο!
5. Βάζουμε το παγωτό στην κατάψυξη και ανά 2-3ωρο το ξανά-ανακατεύουμε (γιατί το ζαχαρούχο «κάθεται» στο πάτο του μπολ)..
6. Στο τελευταίο ανακάτεμα σπάμε με τα χέρια μας τα μπισκότα και τα ρίχνουμε στο μείγμα.
Πηγή: melbeing.gr
Σήμερα λοιπόν σας προτείνουμε να φτιάξετε με αυτήν, παγωτό χρησιμοποιώντας μόνο 5 υλικά.
ΥΛΙΚΑ:
• 2 γάλατα εβαπορέ
• 1 ζαχαρούχο γάλα
• 1 μικρή merenda
• 1 βανίλια
• 5-6 γεμιστά μπισκότα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1. Βάζουμε τα γάλατα στο ψυγείο (ή κάνα 2ωρο στην κατάψυξη) να κρυώσουν.
2. Χτυπάμε στο μίξερ τα εβαπορέ να αφρατέψουν.
3. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο και χτυπάμε μέχρι να αναμιχθεί.
4. Συνεχίζουμε βάζοντας την merenda και την βανίλια και όταν ομογενοποιηθούν είναι έτοιμο!
5. Βάζουμε το παγωτό στην κατάψυξη και ανά 2-3ωρο το ξανά-ανακατεύουμε (γιατί το ζαχαρούχο «κάθεται» στο πάτο του μπολ)..
6. Στο τελευταίο ανακάτεμα σπάμε με τα χέρια μας τα μπισκότα και τα ρίχνουμε στο μείγμα.
Πηγή: melbeing.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου