Σε όλους μας έχει τύχει άπειρες φορές να μην υπολογίσουμε καλά και να μας πέσει καταλάθος λίγο παραπάνω αλάτι από όσο θα έπρεπε κανονικά.
Δεν χρειάζεται να γίνουμε υπερτασικοί, ούτε να πετάξουμε το φαγητό.
Αν σου τύχει ξανά, μην σε πιάσει πανικός. Βρήκαμε 2 πολύ απλά tips, για να ισορροπήσεις την γεύση του φαγητού και να μην χρειαστεί να το καταλάβει κανείς.
Δεν χρειάζεται να γίνουμε υπερτασικοί, ούτε να πετάξουμε το φαγητό.
Αν σου τύχει ξανά, μην σε πιάσει πανικός. Βρήκαμε 2 πολύ απλά tips, για να ισορροπήσεις την γεύση του φαγητού και να μην χρειαστεί να το καταλάβει κανείς.
- Ρίξε στην κατσαρόλα οτιδήποτε με άμυλο. Μπορείς να ρίξεις δύο μικρές πατάτες ολόκληρες μέσα στο φαγητό ή λίγο ψωμί μπαγιάτικο. Αυτά θα βοηθήσουν να απορροφηθούν ορισμένα υγρά, τα οποία θα βοηθήσουν να φύγει και λίγο αλάτι.
- Πρόσθεσε πολύ απλά λίγη ζάχαρη. Αυτό θα σε βοηθήσει, έτσι ώστε να ισορροπήσεις την αλμύρα. Πρόσεχε, όμως, μην το παρακάνεις και με την ζάχαρη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου