Το καρπούζι είναι το νούμερο ένα φρούτο του καλοκαιριού!
Αν όχι όλοι, οι περισσότεροι είναι λάτρεις του, καθώς είναι ένα πολύ ελαφρύ και δροσερό φρούτο. Αν, όμως, γινόταν να είναι ακόμα πιο γευστικό και δροσερό; Πώς; Πολύ απλά, κάνοντάς το παγωτό!
Θα χρειαστούμε:
- μισό κιλό καρπούζι (χωρίς τα κουκούτσια)
- 4 κ.σ. χυμό λεμονιού
- 4 κ.σ. ζάχαρη
Εκτέλεση: Βάζουμε όλα τα υλικά μέσα στο μπλέντερ και τα χτυπάμε καλά. Περνάμε το μείγμα από μια λεπτή σίτα και το βάζουμε στο ειδικό δοχείο παγωτού. Τέλος, το τοποθετούμε στην κατάψυξη και το αφήνουμε για 5-6 ώρες. Το παγωτό καρπούζι μας είναι έτοιμο!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου