Γονείς για τέταρτη φορά έγιναν η Kim Kardashian και ο Kanye West!

Γνωστό έγινε πριν από λίγες ώρες πως η παρένθετη μητέρα που κυοφορούσε το παιδί της Kim Kardashian και του Kanye West μπήκε στο μαιευτήριο για να γεννήσει.
Το νέο αποκαλύφθηκε όταν η Kourtney Kardashian έκανε έκπληξη στη μητέρα της Kris Jenner στο show της Ellen DeGeneres, μπαίνοντας στο τηλεοπτικό πλατό με έξι από τα εγγόνια της. “Η μητέρα μου δεν έχει ιδέα, αλλά η παρένθετη μητέρα που κυοφορεί το παιδί της Kim βρίσκεται στο μαιευτήριο.”, είπε ανακοινώνοντας στον αέρα να χαρμόσυνα νέα και ξαφνιάζοντας τη μητέρα της.
Η Kim Kardashian λίγο πριν, ανακοίνωσε πως ο γιος της ήρθε στον κόσμο. Συγκεκριμένα, γνωστοποίησε το χαρμόσυνο γεγονός μέσω δυο tweet που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter. “Είναι εδώ και είναι τέλειος!”, έγραψε, ενώ αποκάλυψε πως μοιάζει στην κόρη της Chicago!


Η διάσημη τηλεπερσόνα σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε πως ήταν πιο έτοιμη αυτή τη φορά για τη διαδικασία, αλλά και πιο χαλαρή αφού η παρένθετη μητέρα είναι ένα πρόσωπο που εμπιστεύεται και αγαπά.
“Είναι μια διαφορετική εμπειρία, αυτή η κατάσταση είναι διαφορετική. Λατρεύω την παρένθετη μητέρα, έχουμε στα αλήθεια μια πολύ καλή σχέση. Την εμπιστεύομαι πραγματικά, και αναγνωρίζω πως την πρώτη φορά που πέρασα τη διαδικασία ήμουν λιγάκι πιο αγχωμένη, έστελνα συνεχώς μηνύματα και τηλεφωνούσα. Αυτή τη φορά νιώθω πως η παρένθετη μητέρα είναι ένα άτομο πολύ προστατευτικό και την εμπιστεύομαι. Οπότε νιώθω ήρεμη και χαλαρή. Δεν ξέρω αν είναι επειδή πρόκειται για το τέταρτο παιδί ή αν είναι επειδή το έχουμε ξαναπεράσει, με τον καιρό είσαι πιο ήρεμος.», είχε εξομολογηθεί,


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

My Instagram