Καλοκαιράκι=η εποχή των παγωτών!
Τι πιο δροσιστικό από ένα γευστικότατο παγωτό γιαούρτι...ειδικά όταν πρόκειται για σπιτικό!
Βρήκαμε μια εύκολη συνταγή κι απλή, έτσι ώστε να απολαύσετε το υπέροχο παγωτό γιαούρτι στο σπίτι σας.
Υλικά:
- 1 κιλό στραγγιστό γιαούρτι 2%
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- Χυμό ενός λεμονιού
Εκτέλεση: Μέσα σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ζαχαρούχο με το γιαούρτι και το χτυπάμε με το μίξερ να αφρατέψει λίγο. Ρίχνουμε το χυμό του λεμονιού (αν δεν σας αρέσει η ξινή γεύση του, μπορείτε να το παραβλέψετε). Σκεπάζουμε το μπολ με μία διαφανή μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει.
*extra tips: μπορείτε να το βάλετε και στην κατάψυξη, μόνο που πρέπει να το βγάζετε και να το ανακατεύετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να μην κρυσταλλιάσει-μπορείτε να το σερβίρετε σκέτο ως πιο υγιεινή επιλογή ή να βάλετε από πάνω φρούτα, ξηρούς καρπούς ή σιρόπι σοκολάτας
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου