Είναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο, όταν το ψωμί μένει για μέρες, να ξεραίνεται.
Έτσι, όμως, δεν αρέσει σε κανέναν, με αποτέλεσμα να πετιέται ή να χρησιμοποιείται για άλλους μαγειρικούς λόγους.
Ας δούμε ένα πολύ απλό τρικ:
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρέξετε μια πετσέτα και να τυλίξετε το ψωμί. Έπειτα, βάλτε το τυλιγμένο στον φούρνο στους 120 βαθμούς για 10'.
Έτσι, το ψωμί μας είναι μαλακό ξανά σαν φρέσκο!
Έτσι, όμως, δεν αρέσει σε κανέναν, με αποτέλεσμα να πετιέται ή να χρησιμοποιείται για άλλους μαγειρικούς λόγους.
Ας δούμε ένα πολύ απλό τρικ:
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρέξετε μια πετσέτα και να τυλίξετε το ψωμί. Έπειτα, βάλτε το τυλιγμένο στον φούρνο στους 120 βαθμούς για 10'.
Έτσι, το ψωμί μας είναι μαλακό ξανά σαν φρέσκο!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου